Printre pasagerii care au rezervat bilete după anunţul din 9 iulie, 10% au achitat online pe wizzair.com tariful de 10€ pentru bagajul de cabină mai mare. Un număr mai mic de pasageri au ajuns la aeroport fără să fi plătit tariful pentru bagajul de cabină mai mare, fiind nevoiţi să achite pe loc un cost mai mare. Cei care au achitat opţiunea de bagaj de cabină mai mare au beneficiat de îmbarcare prioritară, în faţa pasagerilor cu bagaje mici şi nu au întâmpinat probleme în depozitarea bagajelor în compartimentele de deasupra scaunelor. De la data începerii acestei perioade de probă, 1 august, nu a fost raportată nici o întârziere ca urmare a descărcării bagajelor de cabină în exces.
Trendul dominant demonstrează faptul că pasagerii preferă să călătorească cu bagaje puţine şi să aducă la bord bagajele mici acceptate gratuit, lucru ce conduce la economii şi la consum mai mic de combustibil. 
“Pe această rută aflată în perioada de probă, pasagerii Wizz Air au posibilitatea să aleagă tipul de bagaj de la bord şi îşi pot personaliza experienţa de călătorie. Îndiferent de alegerea făcută, toţi pasagerii beneficiază de o experienţă mai prietenoasă la îmbarcare şi de tarifele scăzute Wizz Air. Recomandăm în continuare pasagerilor să achite online tariful de 10€ pentru bagajul de cabină mai mare, întrucât suntem stricţi în menţinerea tarifului crescut din aeroport în cazul în care bagajul nu îndeplineşte dimensiunile standard. Având în vedere feedback-ul pozitiv primit în prima zi a perioadei de probă, am început să luăm în considerare împlementarea acestei politici pe întreaga reţea”, a declarat  Daniel De Carvalho, Corporate Communications Manager, Wizz Air.