"Wizrom este una dintre cele mai bune companii româneşti de software, astfel că soluţiile cu care intrăm în acest parteneriat vor fi cel mai bine puse în valoare. Este vorba de soluţiile Demand Planning, Supply Chain Management, respectiv modulul de Budget Planning din aplicaţia  Corporate Performance Management", a declarat Monika Vitaskova, Channel Manager Central and Eastern Europe, Infor.
Noul parteneriat este parte a obiectivului strategic al companiei Wizrom Software, unul dintre principalii furnizori de soluţii de business, de a deveni integrator de soluţii, ceea ce implică un proces continuu de creştere a portofoliului de astfel de aplicaţii.

"Infor este un partener redutabil, cu un portofoliu de soluţii foarte interesant, soluţii testate şi bazate pe ani de utilizare şi perfecţionare, cu procese de implementare scurte şi care necesită bugete uşor de alocat de către clienţi", a declarat Adrian Bodomoiu, managing director, Wizrom Software.
Soluţiile Infor vor fi implementate de specialiştii Wizrom la companii din verticalele de manufacturing, distribuţie wholesale şi retail, completând portofoliul de soluţii al companiei româneşti.

Infor este al treilea cel mai mare furnior de aplicații de business din lume, cu peste 70.000 de clienți în 194 de țări. Printre clienţi se numără companii de top din industria aeronautică, high-tech, farma, auto, retail, FMCG, producţie, financiară, precum şi din sectorul public.