„Avem cel puţin un nou client în fiecare lună în fiecare dintre aceste ţări, ceea ce reprezintă o schimbare majoră faţă de anii anteriori. Şi vorbim de proiecte majore, generate fie de clienţii noştri din România care îşi extind operaţiunile în ţările menţionate, fie de companii de peste hotare cu care lucrăm aici şi care decid să adopte soluţiile noastre şi la sediile lor centrale”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director, Wizrom Software.
Pe de altă parte, prezenţa puternică pe piaţa din Bulgaria începe să genereze clienţi în România: de la începutul anului, Wizrom a semnat cu trei companii din Bulgaria care au deschis operaţiuni în România, în domeniile producţie şi servicii, şi pentru care implementează soluţia ERP WizPro.
Noile proiecte sunt rezultatul schimbărilor strategice operate de Wizrom în cursul anului trecut, ce au permis companiei să fie într-o poziţie favorabilă anul acesta, când firmele au reînceput să investească în soluţii software. Spre exemplu, numai în aprilie, cererea de implementări a crescut de patru ori comparativ cu aceeaşi lună din 2011, iar tendinţa se menţine şi în prezent.
În plus, Wizrom Software şi-a completat recent portofoliul de soluţii prin încheierea unui parteneriat cu Infor, a treia cea mai mare companie de software și servicii din lume.
Fondată în 1992, compania Wizrom Software este specializată în soluţii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări, auto, furnizând totodată servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanţă şi expertiză în domeniu pentru toate categoriile de afaceri.