„Deocamdată este prematur să oferim informaţii despre strategia noastră pe zona de media, însă până la sfârşitul lunii ne aşteptăm ca negocierile pentru preluarea Money Channel să se finalizeze şi atunci vom putea vorbi mai multe“, a declarat pentru Capital Daiana Voicu (foto), managing director în cadrul Willbrook.

Săptămâna trecută, paginademedia.ro scria că Sorin Freciu va prelua managementul postului de TMCTV după ce fondul de investiţii va prelua televiziunea.

Willbrook este cunoscută, în principal, pentru controversata clădire de birouri Cathedral Plaza din centrul Bucureştiului, proiect dezvoltat prin intermediul firmei Millennium Building Development, firmă din portofoliul israelianului Eyal Ofer – cel mai bogat israelian. În România, familia Ofer a investit până în prezent 500 mil. euro într-un portofoliu de 10.000 ha de teren localizate în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Timişoara şi în clădirile de birouri Cathedral Plaza, Platinum Business Center, ansamblul rezidenţial de lux Oxford Gadens şi hotelul Teleferic din Poiana Braşov. Recent, omul de afaceri a încheiat un contract în valoare de 400 mil. euro cu Şantierul Naval Mangalia, care trebuie să îi livreze patru cargouri pentru transport comercial.