Ea îşi motivează demisia din funcţia de managing partener al Willbrook International prin faptul că planurile acţionarilor nu mai concordau cu propriile sale viziuni asupra pieţei imobiliare din România.
„Am demisionat pentru că s-au schimbat priorităţile. Într-o piaţă în care dezvoltările imobiliare sunt blocate şi nu se mai prefigurează proiecte noi am decis că este mai bine să ne întreptăm către un segment mai activ cum este cel al administrării de proprietăţi. Firma Carlyle există deja de şase ani pe piaţă şi administrează pe lângă activele Willbrook şi active din portofoliile unor bănci“, a declarat pentru Capital Daiana Voicu.  
Carlyle Properties nu mai are exclusivitate pe portofoliul Willbrook şi va administra şi activele altor investitori imobiliari.Printre proiectele imobiliare pe care le administrează Carlyle, în afara celor din portofoliul Willbrook, se numără ansamblul rezidenţial Rose Garden, dezvoltat de Globe Trade Centre, proiectele rezidenţial Green Gate, Grace Garden, North Star Mansion, Zodiac Mansion, Zenith Mansion şi Tomis Mall din Constanţa.
Daiana Voicu spune că îşi păstrează interesul pentru achiziţia postului de televiziune The Money Channel, acţiune care se va derulată prin intermediul Carlyle Media.

Citeşte şi Reprezentantul din România al celui mai bogat israelian a demisionat

Te-ar putea interesa și: