„Willbrook International îşi va continua activitatea în România cu aceeaşi dedicaţie şi interes, împreună cu o echipă de profesionişti care va gestiona portofoliul de afaceri existent şi va valorifica oportunităţile de afaceri pe care România încă le oferă”, a declarat George Ispas, care va asigura conducerea interimară a operaţiunilor din România.
Daiana Voicu (42 de ani) şi-a legat numele de Willbrook, fiind reprezentantul companiei pe plan local încă de la intrarea ei pe piaţă în 1998. Ea a locuit mai bine de cinci ani la Londra, unde a studiat la London Business School, obţinând o diplomă de Master of Economics. Daiana Voicu a absolvit cursurile Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti.
Willbrook este cunoscută, în principal, pentru controversata clădire de birouri Cathedral Plaza din centrul Bucureştiului, proiect dezvoltat prin intermediul firmei Millennium Building Development, firmă din portofoliul israelianului Eyal Ofer – cel mai bogat israelian. În România, familia Ofer a investit până în prezent 500 mil. euro într-un portofoliu de 10.000 ha de teren localizate în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Timişoara şi în clădirile de birouri Cathedral Plaza, Platinum Business Center, ansamblul rezidenţial de lux Oxford Gadens şi hotelul Teleferic din Poiana Braşov. În prima parte a acestui an, omul de afaceri a încheiat un contract în valoare de 400 mil. euro cu Şantierul Naval Mangalia, care trebuie să îi livreze patru cargouri pentru transport comercial.

Citiţi şi Daiana Voicu rămâne pe piaţa imobiliară prin propria firmă şi încă mai vrea să cumpere TMCTV

Te-ar putea interesa și: