Vremea continuă să surprindă. Cu toate că iarna părea să își facă apariția la final de anotimp, meteorologii anunță că lucrurile iau o întorsătură la 360 de grade. Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), azi ne vom putea bucura de soare și temperaturi cu mult ridicate peste specificul acestei perioade. Cei care plănuiau să iasă la plimbare, vor avea parte de o zi superbă.

Vremea se menține caldă la nivelul întregii țări

Meteorologii au anunțat că aproape pe întreg teritoriul țării vremea se va menține frumoasă, exceptând zonele din centrul țării, unde local se vor înregistra temperaturi apropiate de mediile climatologice.

Însă, vremea este total neobițnuită pentru mijlocul lunii februarie, când în alți ani am avut parte de zăpezi și multe grade cu minus.

Se anunță temperaturi ridicate

Așadar, pentru ziua de azi, termometrele vor arăta maxime ce se încadrează între 5 și 12 grade Celsius, iar temperaturile minime între -11 grade în depresiunile intramontane și 4-5 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în nordul Carpaților Orientali și temporar în Moldova. La Capitală, vremea va fi caldă, cu maxime de 12 grade Celsius şi cer senin.