Operatorul de turism online Paravion.ro și Vodafone România au devenit parteneri într-un proiect prin care turiștii români pot beneficia de roaming gratuit în destinațiile de vacanță pe care și le aleg.

Practic, aceștia au lansat o campanie, pentru perioada august-septembrie 2014, prin care oferă gratuit opțiunea „Roaming pe zi” abonaților Vodafone care achiziționează pachete de vacanță prin Paravion.ro, în  cele mai vizitate destinații de vacanță, din insulele grecești, Turcia și Spania.

Cu alte cuvinte, campania lansată de cele două companii se adresează tuturor clienților comuni Paravion.ro și Vodafone care achiziționează de pe Paravion.ro pachete de vacanță în destinații din Uniunea Europeană și Turcia, precum Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca sau Tenerife.

Potrivit regulamentului campaniei, aceștia trebuie să achiziționeze pachetele de vacanță complete pentru destinațiile menționate până la data de 30 septembrie, să fie clienți persoane fizice Vodafone și să dispună de abonamente compatibile cu opțiunea Roaming pe zi.

Pentru a dispune integral de beneficiile campaniei, clienții Paravion.ro și Vodafone trebuie să achiziționeze un pachet turistic complet (bilet de avion charter, cazare şi alte servicii specifice pachetelor cu destinaţiile Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca, Tenerife) până la finele lui septembrie de pe Paravion.ro, și să să activeze opţiunea de Roaming pe zi de la Vodafone pe perioada vacanței.