‘Pe persoane fizice, avem între o treime şi 50% depozite care se fac prin Internet, tocmai pentru că avem şi acea bonificaţie de dobândă pentru depozitele constituite pe Internet şi lumea profită de bonificaţie. Este consistentă partea. Au crescut mult de când am introdus bonificaţia şi o marketăm intens. Bonificaţia este de 0,25 de puncte în plus’, a spus Cojocaru.

Volksbank a extins politica de a oferi dobânzi mai avantajoase la economii prin Internet Banking după ce depozitele constituite prin acest serviciu au ajuns să reprezinte 15% din totalul sumelor atrase, în ianuarie 2013, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

‘De la 1 februarie, Volksbank va oferi bonusuri şi în cazul Planurilor de Economii create de clienţii persoane fizice prin intermediul platformei Internet Banking, iniţial, bonusurile acordându-se doar pentru depozitele la termen constituite online. În cazul depozitelor şi Planurilor de Economii în lei, dobânda pe Internet Banking este cu 0,25 puncte procentuale mai mare faţă de cea standard, oferită la ghişeu. Pentru economiile în euro, bonusul este de 0,15 puncte procentuale’, se arată în document.

Volksbank a revizuit dobânzile oferite la plasamente, pentru a se alinia evoluţiilor de pe piaţă din ultimele şapte luni, ultima modificare de dobânzi având loc în iunie 2012.

SURSA: Agerpres