Toate abonamentele de voce din portofoliul Vodafone includ acum trafic dublu de date, pe toata perioadă contractuală. În plus, clienţii abonamentelor Smart şi RED beneficiază gratuit de Internet nelimitat, pentru o perioada de până la 4 luni.

Totodată, Vodafone introduce beneficii sporite pentru toate abonamentele Easy, Smart şi RED, acces gratuit în aplicatii şi telefoane noi la preţuri avantajoase, precum şi un nou pachet RED.

Vodafone oferă experienţa utilizării internetului nelimitat, prin opţiunea “Net fără limite”. Opţiunea se activează automat pentru clienţii care semnează sau îşi reînnoiesc un abonament Smart sau RED. Opţiunea “Net fără limite” este activă timp de 1 lună pentru abonamentele Smart şi RED 25, respectiv timp de 4 luni pentru abonamentele RED 29, RED 45 şi RED 59.

Vodafone adaugă în portofoliul său un nou abonament, RED 25,ce include minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională, 250 de minute internaţionale, 400 MB trafic de date (800 MB, cu bonusul special), spaţiu de stocare Cloud de 15 GB şi acces gratuit la Zonga, Seenow şi Vodafone Protect, cu posibilitatea achiziţionării unui smartphone la preţ special (Samsung Galaxy Express 2, la 14 euro, TVA inclus). Tot o noutate pentru clienţii RED este că, de acum înainte, utilizatorii pachetelor RED 45 şi RED 59 vor putea folosi traficul de date inclus în abonamentul de bază (2GB, respectiv 3GB) şi în roaming.

Vodafone  a mai lansat şi un portofoliu unificat de servicii de Internet pentru laptop/PC şi tabletă. Astfel, utilizatorii vor putea opta, de-acum înainte, pentru un abonament de Internet mobil din cele cinci pachete disponibile, cu preţuri variind între 10 euro/lună şi 29 euro/ lună.