"Una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turişti este, ca în fiecare an, litoralul. Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis ca, începând din aceasta vară, să facem vacanţa mai frumoasă pentru toţi utilizatorii de servicii de telefonie mobilă, prin opţiuni suplimentare de conectivitate la Internet. Astfel, din luna iulie, vom acoperi cele mai importante plaje din Mamaia şi Costineşti cu Wi-Fi gratuit", a declarat Dragoş Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Pentru început, în programul de acoperire Wi-Fi pe litoral, accesul gratuit, nelimitat, la Internet va fi disponibil în Mamaia pe plajele din zona Casino – la piciorul telegondolei, în faţa hotelului Savoy, în zona hotelului Junona, pe plaja Vega, în interiorul parcului Aqua Magic, în zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, în faţa hotelurilor Flora şi Ovidiu – lângă pasarelă, în zona Melody şi zona Camping Nord.

Mai mult, accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi va fi disponibil şi în Costineşti, în zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert şi în faţa clubului Tineretului.

Acoperirea cu Wi-Fi a plajelor de pe litoral este un prim pas din planul Vodafone de a oferi utilizatorilor, indiferent de reţea, posibilitatea de a experimenta serviciile şi conectivitatea online, în cât mai multe dintre destinaţiile atractive ale ţării.