Consumatorii din Germania pot avea acces la o gamă largă de canale și oferte video-on-demand (VoD) prin intermediul televizorului, smartphone-ului sau tabletei.

Utilizatorii care se abonează la Vodafone vor primi un receiver DVB-C capabil să caute conţinut atât printre canalele TV, cât şi pe platformele video. Dacă utilizatorul caută un titlu anume, receiverul va afişa data când acesta va rula la televizor, dacă e cazul, îl va lista din librăria media ZDF, îl va căuta pe YouTube  etc.  În total sistemul scanează 230 de canale TV, 55 de media centre şi 3.000 de filme din libăria Vodafone. 

Filmele sunt rulate direct pe televizor sau la alegere pe tabletă sau smartphone. Este posibil să începi vizionarea pe un dispozitiv şi să o închei pe altul. Pe lângă funcţia de smart search, Giga TV Box-ul celor de la Vodafone include un hard disk de 1 TB care stochează 600 de ore de conţinut HD. 

De asemenea, acesta poate reda posturile care transmit în format 4K UHD, deşi numărul acestora este mic în prezent. Utilizatorii pot accesa conţinut 4K pe YouTube. Abonamentul la Giga TV este de 45 de euro pe lună.