Vedeta de la Fermă a vorbit despre compromisurile pe care este dispusă să le accepte într-o relație.

„Mă consider o iubită extrem de înțelegătoare și tolerantă. Însă nu aș accepta din partea niciunui bărbat violență fizică sau verbală. Consider că aici orice femeie trebuie să pună stop!”, a transmis Viviana Sposub, conform viva.ro

Ce spune vedeta despre relații

Viviana Sposub a vorbit despre felul în care vede relațiile, subliniind faptul că se află într-un moment al vieții în care este „foarte îndrăgostită și fericită.”

„Așa că pot spune că dragostea e totul! Iubesc mult! Iubesc viața, iubesc oamenii din jurul meu, iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment. Unde dragoste nu e, nimic nu e!”, a adăugat vedeta.

De asemenea, vedeta de la Fermă a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă.

„Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a spus Sposub.

Vedeta a vorbit și despre cine este ea, în spatele camerelor.

„Viviana e o tânără care încă se descoperă pe sine! E un suflet de copil într-un corp de femeie sexy, cu cheful de viață al unei adolescente rebele. Îi place mult să râdă, să se bucure, să danseze, să cânte, să iubească, să trăiască! Și toate astea le împletește cu dorința arzătoare de a munci și de a realiza lucruri frumoase în viață. E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică. Așa că nimic nu îi stă în cale!”, a conchis Sposub.