Iată că lucrurile s-au schimbat și abia acum Dăncilă își arată adevărata față.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că acțiunile publice din ultimele zile o arată pe adevărata Viorica Dăncilă, susținând că dacă aceasta va anula OUG 114 și va modifica legea redevențelor, ar fi un premier care a luat măsuri bune, potrivit Mediafax.

„Eu cred că asta e doamna Dăncilă cea adevărată, cât a fost Dragnea a fost ținută sub control. I se spunea fată, <>. Pe când acum vorbește liber și surprinzător a pus șaua repede pe PSD și a obținut un vot cum nici Dragnea nu obținea un vot în CEx. Nici nu poți să faci dintr-un om pe care l-ai pus să fie premier, nu poți să faci din el o maimuță care execută ce i se spune la partid”, a declarat Traian Băsescu, la B1 Tv.

Legat de activitatea premierului, Băsescu spune: „Dacă doamna Dăncilă nu dă Codul administrativ și dacă anulează celebra OUG 114 și corectează legea redevențelor va fi un premier care își va merita banii. Un premier care a rezolvat niște lucruri, care a scos guvernarea din niște fundături. Acum 2 luni nu ar fi putut anula OUG 114, cât era Dragnea, acum poate să o facă, acum 2 luni nu putea să lucreze la redevențe, pentru că OMV și Exxon au început să se retragă”.