Sorin Ovidiu Vîntu lansează un atac virulent la adresa celor care au dus la închiderea postului de televiziune Realitatea TV şi în special a lui Cozmin Guşă. Fost patron al grupului media Realitatea – Caţavencu, Vîntu spune că deplânge modul în care „un grup de habarniști în frunte cu incapabilul ăla de Gușă au batjocorit ideile și valorile care au stat la baza acestei constructii media”. „La ce dracu a furat-o, dacă habar n-a avut ce înseamnă presa?”, se întreabă retoric Sorin Ovidiu Vîntu. În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, după un comentariu la adresa Gabrielei Firea, afaceristul critică şi reintrarea lui Cozmin Guşă în PSD, spunând că „după ce a îngropat Realitatea, s-a dus să salveze PSD”, dar şi pe Viorica Dăncilă, „care chiar crede că escrocul ăsta de 2 bani o poate face președintă”.

„Un gropar salveaza psdul

Aseară m-a încercat un sentiment de mare mâhnire asistând la închiderea trustului de presă Realitatea TV. Chiar dacă din punct de vedere editorial și al rating-ului nu mai făcea nici două parale, pentru mine el a reprezentat o construcție superbă în care am investit peste 200 de mil de euro și o imensă pasiune.

Alături de un grup de profesioniști la fel de entuziaști și idealiști am reușit să ne punem amprenta asupra întregii societăți românești, să creăm un model pentru toate televiziunile de știri care au apărut după noi și să generăm niște campanii sociale („Romania prinde rădăcini”, „Stradă, școală și spital”, „Noi vrem respect!”, etc) care sunt și astăzi teme de dezbatere și de acțiune în spațiul public autohton. Pentru ca securiștii să-mi poată fura acest trust de presă, m-au batjocorit, mi-au pus în cârcă zeci de porcării și de 10 ani mă poartă prin aresturi și pușcării în aplauzele tâmpe ale rataților și ticăloșilor, care asemeni mestastazelor, s-au răspândit în aproape toată societatea românească.

Să nu crezi, generație, că plâng după banii investiți, pe aceștia mi-i voi recupera cu vârf și îndesat de la toți cei care au contribuit la acest rapt. Deplâng modul în care un grup de habarniști în frunte cu incapabilul ăla de Gușă au batjocorit ideile și valorile care au stat la baza acestei constructii media. La ce dracu a furat-o, dacă habar n-a avut ce înseamnă presa?

Iar pentru ca finalul să fie de tot râsul, gunoiul ăsta care nu se pricepe la nimic, după ce a îngropat Realitatea, s-a dus să salveze psd. Și proștii ăia cred că au făcut o mare șmecherie. Imbecilul ăsta care se marketeaza drept un mare strateg politic, drept un uriaș geo-strateg, care are tot atâta influență în filialele din Transilvania ale PSD cât miliardele de dolari aduse din America spre a fi investite în media românească, este luat în serios de către proasta aia de Dăncilă, care chiar crede că escrocul ăsta de 2 bani o poate face președintă.”