În urmă cu ceva timp, Cozmin Gușă s-a înscris în PSD și ulterior a anunțat că cel care se ocupă acum de postul tv este partenerul său de afaceri, Marcel Păcuraru. La scurt timp și Denise Rifai și-a anunțat demisia și este posibil să o vedem curând la Antena 3.

Și asta pentru că și fostul ei patron pare că a încheiat un partenerit cu trustul lui Dan Voiculescu. Ieri acesta a debutat pe site-ul Antena 3 cu un editorial, care într-adevăr duce la final către portalul realitateadinpsd.ro.

Însă apare la secțiunea Opinii pe site-ul de știri Antena 3 și are numele: Cozmin Gușă, despre guvernul României în vremea coronavirusului: ‘Mai rar așa adunătură de incompetență’.

Timp de mulți ani, fostul patron Realitatea s-a lăudat că el l-a făcut președinte cu Klaus Iohannis, împreună cu postul său. Acum iată că a întors armele și militează pentru PSD, partid unde a fost secretar general între anii 2001-2003.

Interesant este și că între Antena 3 și Realitatea lui Cozmin Gușă era un adevărat război între palate, dar iată că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.