Ponta consideră cu PSD a devenit un partid care oferă un spectacol grotesc, sub ordinele lui Dragnea și semnătura Vioricăi Dăncilă, atrăgând atenția că în materie de competență guvernamentală PSD nu mai există.

Prezentăm mai jos mesajul integral transmis de Ponta:

„În ultimii 20 de ani PSD a fost votat de mulți români deoarece a guvernat profesionist și eficient în 2000-2004 și 2012-2015!

Acum PSD oferă cel mai grotesc și ridicol spectacol – sub ordinele ”odiosului” Dragnea și cu semnătură “sinistrei” Dancila schimbă guverne și miniștri că pe șosetele lui Arsene !

Din acest motiv am construit ProRomania/ am adus deja cei mai buni oameni care au performat în actul de guvernare/ ne pregătim echipa și proiectele!

1. Les a fost dat afară de la Ministerul Apărării în 2017 că fiind incompetent – în 2018 a devenit competent ( să semneze contractele de milioane cu pentru mismasurile lui Daddy)

2. Cuc de la Giurgiu a fost ministrul “zero kilometri” / acum Cuc de la Neamț devine un profesionist / și el trebuie să semneze niște contracte de șosele și autostrăzi cu cei care au înlocuit Teldrum / păcat că nu vrea 1 euro de la Uniunea Europeană pentru Autostrada Moldovei ( cea votată în unanimitate în Parlament)

3. Olguța de la Muncă a păcălit-o Dragnea să plece ba la Transporturi, ba la Dezvoltare- până la urmă o să plece la Primărie la Craiova după ce a simțit pe pielea ei ce înseamnă să îl susții pe Dragnea

4. Drăghici zicea că face el Autostrada Pitești – Sibiu / așa tare îl durea de acea autostrada că pleacă acum la Autoritatea Electorală – doar e tehnocrat nu politician

5. Din “Haremul Sultanului Darius” au fost promovate sefele de la ANAF și Casă Națională de Sănătate ( adică unde sunt banii țării)!

Update – Guvernul este o catastrofă în materie de absorbție a fondurilor europene pe zona Transporturilor : nici până azi nu au transmis la Bruxelles cererile pentru Podul de la Brăila sau Autostrada Moldovei sau Pitești – Sibiu!

 

Nu îmi place și nu sunt de acord cu ce face Iohannis/ dar să îl acuzi pe Iohannis ( care nu are nicio atribuție în materie de Transporturi) că din cauza lui pierzi banii europeni este o idee la fel de idioată că și cea cu Simana Halep huiduită de fanii români la Arena Națională ! Prin asemenea mesaje care nu pot înșela nici cel mai prost om PSD îl ajută pe Iohannis să se legitimeze că victima ! Asta urmăresc de fapt?

În față acestui festival de nesimțire, clientelism și incompetența PRO România are o sarcina esențială pentru viitorul României- să pregătească o echipa de specialiști, competenți și cu experiență care să poată să prezinte și să implementeze programe și strategii de guvernare!

În materie de competență guvernamentală PSD nu mai există – acum suntem PRO România și trebuie să arătăm performanță!”, a declarat Victor Ponta.