Clădirea a fost ocupată până acum de Sun Microsystems, însă în ultimele nouă luni Facebook a investit sume enorme în refacerea clădirii. Spaţiul este deschis pentru a încuraja comunicarea şi munca în echipă, iar pentru sesiunile de brainstorming, designerii au păstrat numai câteva ziduri albe, joase, pe care angajaţii pot nota ideile care apar pe parcurs. Pe tavan încă se pot vedea conductele, iar asta, potrivit lui John Tenanes (unul dintre membrii boardului executiv): "aminteşte că munca nu se încheie niciodată".

Curtea exterioară nu a fost finalizată, deci este încă ocupată de buldozere şi grămezi de pământ, însă atunci când va fi gata, acolo vor apărea cafenele şi un centru medical.

Iată cum arată interiorul noului sediu central Facebook:





Business Insider
Citeşte şi: De ce investeşte Facebook 366 de milioane de dolari în construcţii

Te-ar putea interesa și: