Radu Banciu a venit cu vești deazstruoase pentru șoferi. El a explicat care este adevărata cauză pentru care nu avem drumuri în România dar mai ales cât vor mai sta românii să aștepte până va fi gata linia de cale ferată care leagă Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni.

„O altă pandemie bântuie clasa politică și are simptome destul de grave: incompetență, lipsă de voință, lașitate și din păcate chiar trădare. Dacă unii ați așteptat reforma Partidului Social Democrat, nu va veni niciodată, cum nu va circula niciodată nici trenul de la Gara de Nord spre Aeroportul Otopeni. Nu va fi gata nici în luna august. Sunt 10 km, mă! 10 km tovarășe Ponta, Băsescu, tovarășul Bombonel, 10 km dragi miniștri ai Transportului, dragă Ludovic Orban. 10 km n-a putut să facă pentru noi. Știa că cetățeanul are nevoie și în special provincialul. 10 km în 30 de ani… Prioritatea era absolută”, a reacționat Banciu.

El s-a întrebat retoric care țară din lume mai este în situația asta, în condițiile în care toate țările balcanice au construit drumuri inclusiv în munți.

„România face o dată la 4 ani studii de fezabilitate pentru cele 4 drumuri pe care nu le va construi niciodată. Aștia suntem noi ca popor. Toate țările din zona asta: Bosnia, Macedonia de Nord, Albania, Slovenia, Serbia, Munte-Negru, Bulgaria, Tracia, Grecia,Turcia cine vreți, toate au construit. Singura țară care nu a făcut nimic în zona asta, deși nu se vorbește decât de politică la televizor de 30 de ani… O dată la 4 ani vin niste imbecili de clasă mondială și mai fac niște studii de fezabilitate pentru cele 4 drumuri pe care nu le va construi niciodată. Tocmai ne pregătim iarăși de un imens set de alegeri. Clasa politică nu mai vorbește decât cum ar putea beneficieze mai bine din pandemia asta de voturile pe care tâmpiții care vor mai fi în viață le vor da în septembrie” a punctat Radu Banciu