Victorie uriașă pentru Liviu Dragnea! Nu mai avea nicio speranță. Este răsturnare totală de situație

Mai precis, este vorba despre dosarul Tel Drum și despre raportul OLAF care a dus, de fapt, la apariția dosarului. Așadar, rejudecarea procesului de la Tribunalul Uniunii Europene a fost câștigată de Liviu Dragnea la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

„Decizia CJUE anulează Ordonanța Tribunalului Uniunii Europene din 12 mai 2020, Dragnea/ Comisia în măsura în care, prin această ordonanță, Tribunalul a respins ca inadmisibilă acțiunea formulată de domnul Liviu Dragnea în anularea scrisorii din partea Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) din 1 octombrie 2018, în măsura în care, prin această scrisoare, OLAF i-a refuzat să îi acorde acces la documentele solicitate în scrisoarea sa din 22 august 2018”, se arată în decizia CJUE.

Amintim că în anul 2018, Direcția Națională Anticorupție (DNA) l-a pus pe fostul lider al social-democraților sub urmărire penală pentru constituirea unui grup infracțional organizat în dosarul Tel Drum.

Acest dosar a fost bazat pe raportul OLAF și nu a fost finalizat până în prezent cu o trimitere în judecată.

Liviu Dragnea a trecut peste despărțirea de Irina Tănase

Într-un interviu acordat recent, Codrin Ștefănescu a vorbit despre schimbările din viața prietenului său, Liviu Dragnea, odată cu despărțirea de Irina Tănase. De menționat este faptul că a trecut o lună deja de când cei doi parteneri au rupt legătura.

Astfel, Codrin Ștefănescu, mâna sa dreaptă, este de părere că fostul lider PSD se concentrează pe carieră și a dat uitării ceea ce s-a întâmplat. El a subliniat faptul că relația dintre el și Irina Tănase este un capitol închis, iar momentul a fost depășit de atunci de când a luat decizia de a o părăsi.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru impact.ro.