Este doliu uriaș în România. Una dintre cele mai celebre cântărețe din țara noastră a fost găsită moartă. Deocamdată nu se știu prea multe detalii despre decesul vedetei.

Doliu uriaș în România

Este vorba despre celebra soprană Adriana Mesteș care a fost găsită moartă la domiciliu. Din primele informații, se pare că vecinii au fost nevoiți să cheme pompierii deoarece de trei zile se simțea un miros specific corpului uman în descompunere, iar artista nu mai răspundea la ușă.

Soprana, care avea 64 de ani, ar fi locuit singură iar vecinii au sunat la 112 marți, în jurul orei 18:30, după ce timp de trei zile au simțit un puternic miros înțepător, iar artista nu mai răspundea la ușă.

Momentan, autoritățile se află la domiciliul acesteia și anchetează împrejurările în care a avut loc tragedia. Trupul neînsuflețit al sopranei a fost găsit chiar în data în care artista și-ar fi sărbătorit ziua numelui, pe 26 august fiind prăznuit Sfântul Adrian, conform gandul.ro.

Pe contul său de Facebook, Adriana Mesteș fusese activă în urmă cu 6 zile, atunci când făcuse și ultima postare. Aceasta postase un scurt clip video cu păsări de tot felul, pesemne că era o mare iubitoare de vietăți, după cum putem deduce și din fotografia de profilul său de pe rețeaua de socializare, în care se află un câine.

„Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin … 🐝🐞🌶️🍀🍒…” a scris soprana, în ultima ei postare.