„Este sufletul meu”, spunea recent impresara în mesajul care a intrigat pe toată lumea despre Dan Alexa, pentru că despre el este vorba. Tehnicianul a decis că este pregătit de însurătoare pentru a doua oară. Alexa este într-o relație cu Andrada de mai bine de trei ani de zile și se pare că i-ar fi dat deja inelul de logodnă frumoasei brunete, transmite playtech.ro.

Bruneta cu care antrenorul este se pare într-o relație a făcut subiectul presei în iulie 2019, odată cu apariția celebrului filmuleț în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Alexa. Despre aceasta nu se știu însă prea multe lucruri, până în acest moment, doar faptul că a fost balerină în străinătate.

Cei doi au fost surprinși în urmă cu câteva zile la un botez în calitate de nași, lucru ce dovedește că relația lor este destul de serioasă. Bruneta a postat și pe contul ei de Instagram o fotografie de la eveniment alături de Dan Alexa, dar se pare că acesta i-a cerut să o șteargă.

Dan Alexa a divorțat în 2017 de fosta sa soție, Izabela și cu toate că presa a speculat atunci că motivul ar fi fost infidelitățile fostului fotbalist, aceștia nu au comentat nimic legat de acest subiect. Alexa și Izabela au împreună două frumoase fetițe.

Ce spunea Anamaria Prodan despre Alexa

După cum spuneam, Anamaria Prodan a făcut la începutul lunii iulie o declarație interpretabilă despre tehnician așa că rămâne de văzut cum va reacționa în continuare.

„Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat recent Anamaria Prodan pentru GSP.ro.