În noul număr Capital descoperi drumul vedetei Anamaria Prodan de la copilăria plină de peripeții la femeia de succes de astăzi. Majoritatea persoanelor cred că succesul ei se datorează părinților, Ionela Prodan și Traian Tănase, însă lucrurile nu stau deloc asa. Actionând mai mult ca un baiat, vedeta a fost mereu liberă, încrezătoare în sine și cu o gândire strategică. Tatăl său a fost cel care a învațaț-o că trebuie să fie mereu pe primul loc, locul 2 nu există, lucru ce a ajutat-o să reușească în tot ceea ce și-a propus. Anamaria Prodan este un om extrem de sensibil. Pentru ea, familia este esențială. Își iubește jucătorii și munca pe care o face, iar în ceea ce privește copiii săi, vedeta i-a îndemnat întotdeauna să pună accent pe educație. Despre toate acestea dar și despre noile afaceri în care este implicată, afli din numărul Capital, ediția de iulie, disponibil începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

Tot din acest număr afli care este poziția României în contextul retragerii trupelor militare S.U.A de pe teritoriul Germaniei. În data de 5 iunie 2020, președintele Donald Trump a cerut Pentagonului să reducă numărul trupelor aflate pe teritoriul german, de la 34.500 la 25.000. Anunțul retragerii unei părți a trupelor americane din Germania a provocat o adevărată furtună pe scena politică germană și în presa din lumea întreagă. Este limpede că Donald Trump nu mai este dispus să facă „muncă voluntară” pentru NATO lucru ce determină adopatarea unor strategii din partea tărilor implicate. Vezi care sunt implicațiile pentru țara noastră dintr-un articol amplu prezentat în revista.

Un alt subiect interesant din revista Capital ne precizează cât de aproape suntem de o imersiune totală folosind tehnologia realității virtuale. Tehnologia realității virtuale este cea care i-a fascinat mult timp pe cei împătimiți ai domeniului, dar și pe oamenii de știință deopotrivă. Această tehnologie a evoluat de-a lungul timpului și mulți speculează că o imersiune totală (full dive) nu este departe de a deveni realitate. Vezi cum arată tehnologie VR în prezent, unde este întâlnită tehnologia și care sunt costurile dezvoltării sale.

În plus, ai și supliment de Inovație și sustenabilitate: Află secretele educației digitale și importanța dezvoltării poiectului SmartLab.

Articolele complete le găsești în noul număr al revistei Capital, disponibil la punctele de difuzare a presei în perioada 17 iulie – 14 august și online pe www.agoramag.ro.

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!