Liviu Dragnea este în culmea fericirii după ce un apropiat al său a făcut dezvăluiri incendiare. Este vorba de fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu. Acesta a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, în care atacă virulent actuala conducere a social-democraților și susține că ”multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea”.

Codrin Ștefănescu a susținut, în mod indirect, că actualii lideri ai PSD că nu sunt curajoși, pentru că nu intră în ”confruntări deschise” cu guvernanții.

”Multā lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea. Și PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajoși care spuneau adevărul. Direct și fără ocolișuri! Care rupeau ecranele tv în confruntări deschise cu dubioșii aflați azi la guvernare. Bărbați hoțārâti, nu sclifosiți speriați de propriile umbre. Bātāioși adevārați, nu māmāligi! Și ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sā dea de pāmânt cu toatā gașca asta galben-portocalie. Care ne sufocā, cu prostia și incompetența lor, fārā sā aibe nimeni nici mācar o reacție…” – a scris Ștefănescu pe Facebook.