Liviu Dragnea a fost externat din spital

Liviu Dragnea a oferit, marți seară, primele declarații după ce a fost externat din spital. Deși nu mai are 20 de ani, se simte bine, merge pe propriile picioare și poate să-și conducă mașina. El a reamintit că nu a fost niciodată genul de persoană care să se vaite în spațiul public.

„Nu sunt genul de persoana care se vaită în public. Ca atare, nu o s-o fac nici acum, așa cum nu am făcut-o nici altădată. Pot să vă spun însă că merg pe propriile picioare, conduc mașina și rămân o persoană căreia îi place să se informeze. Nu mai am 20 de ani, dar asta nu înseamnă că lucrurile au luat o întorsătură anume!”, a declarat el, marți seară, într-un interviu acordat pentru CANCAN.

Liviu Dragnea a fost internat de urgență în străinătate

Vă amintim că, săptămâna trecută, Liviu Dragnea a fost internat în străinătate, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Fostul lider PSD a a trecut printr-o situație medicală critică, dar medicii au intervenit la timp și i-au salvat viața.

„Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au declarat sursele medicale pe data de 11 octombrie 2023.

Zvonuri cu privire la starea de sănătate a lui Liviu Dragnea circulă încă din septembrie 2023. Atunci, s-a scris că fostul politician a suferit un accident vascular cerebral și a fost internat de urgență. Acesta a dezmințit, însă, informațiile respective și a spus că este sănătos.

„În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

„Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul. Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”, a mai spus el pentru Playtech Știri.

În primele imagini de la externarea sa, vedem cum mașina sa, un BMW X5, s-a defectat și s-a oprit în fața Poștei Române. Totul s-a petrecut la reîntoarcerea sa în țară. Momentul în care a avut probleme în trafic a fost surprins de Gândul.

Mai precis, mașina sa a avut probleme tehnice în timp ce mergea pe Bulevardul Barbu Văcărescu, din nordul Capitalei. Automobilul a început să scoată fum în zona motorului în fața unei unități poștale. Din fericire, a fost salvat de un șofer care a venit cu o mașină Bentley, în timp ce se afla în compania fiicei sale, Alexandra. Șoferul i-a înmânat cheile lui Liviu Dragnea, care a preluat volanul. Fiica sa s-a așezat pe bancheta din spate, iar mașina a pornit imediat. Acest șofer a fost cel care l-a asistat pe Dragnea până când mașina sa a fost urcată pe platformă, probabil pentru a fi dusă la un service.