Bunicul Luizei Melencu spune că telefonul nepoatei sale a fost din nou activ vineri noapte. Bărbatul a primit pe telefonul său un mesaj automat de pe numărul Luizei, care îl notifica că poate fi apelat. O astfel de notificare vine după ce cartela este închisă şi apoi reactivată, scrie Digi24.

„Acum pot fi contactat pe telefon (mesajul pe care l-a primit bunicul Luizei, n.r.). O lună de zile a dispărut chestia asta. Azi-noapte, la ora 02.20, a mai apărut un mesaj: „Acum pot fi contactată”. Am dat telefon acolo… Am impresia ca telefonul Luizei este la cineva”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Notificarea este valabilă în cazul unor rețele de telefonie mobilă și vine după ce un telefon este închis sau în afara ariei de acoperire, apoi reactivat.

Şi o colegă de-a Luizei a observat activitatea din partea telefonului Luizei în noaptea de miercuri spre joi. Fata dispărută ar fi ieşit din grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puţin după miezul nopţii. Toate aceste informaţii au fost communicate şi anchetatorilor.