Versace, în colaborare cu ModeLabs Group, anunţă lansarea telefonului Versace Unique, primul terminal de lux cu ecran complet tactil care va fi disponibil începând cu luna iunie.

Telefonul Versace Unique este asamblat manual în Franţa ţinându-se cont de standardele ridicate Versace.

Partea frontală este finisată cu ceramică de cea mai bună calitate sau prin lăcuire manuală, având aplicată o ramă din aur galben de 18K sau incrustaţii din oţel inoxidabil 316.

Spatele terminalului este acoperit de cea mai bună piele prelucrată manual şi de imaginea în relief a Meduzei. Mai mult, ecranul din cristal are cele mai mari dimensiuni disponibile la un produs comercial. Imposibil de zgâriat, delicat şi cu capacitate de reacţie rapidă, ecranul oferă un control precis al interfeţei tactile.

Telefonul are tehnologie LG Electronics şi suportă toată gama de funcţii pentru terminale mobile şi netbook-uri, de la reţea 3G, e-mail, media player sau cameră flash cu rezoluţie de 5 megapixeli. Mai mult, datorită tehnologiei Dolby Mobile, consumatorii se pot bucura de calitatea extraordinară a sunetului surround atunci când ascultă muzică sau vizionează fişiere video timp de până la 30 de ore.

Telefonul va fi disponibil în reţelele exclusiviste de magazine ce comercializează ceasuri şi bijuterii de lux, dar şi în magazinele Versace din întreaga lume începând cu luna iunie 2010.

SURSA:LG