Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, trece prin momente grele. Vedeta a postat un mesaj pe pagina ei de socializare în care povesteşte despre starea ei de sănătate şi despre faptul că stă în casă şi este supusă unui tratament băbesc de către soacra ei.

Vedeta Antena 1 a ţinut să-şi liniştească fanii, explicându-le că nu este vorba despre coronavirus, ci doar despre o otită. Totuşi, copiii ei s-au speriat din cauza stării acesteia, mărturiseşte Mirela Vaida.

„Nu-i coronavirus! E otită… M-a băgat soacră-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciulă!! Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii.. Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacră-mea un pic de mine…?”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Facebook.

Postul Antena 1, amendat cu 100.000 de lei din cauza emisiunii Acces Direct

Recent, Mirela Vaida a avut probleme cu Consiliul Naţional al Audiovizualului din cauza emisiunilor în care apar soţii Stegaru. CNA a analizat rapoartele de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate, ca urmare a numărului mare de reclamaţii primite la Consiliu pentru modul în care Antena 1 a prezentat „serialul Vulpiţa” în cadrul emisiunii Acces Direct.

Monitorizarea a cuprins 17 ediţii ale emisiunii, difuzate în perioada 13 ianuarie – 6 februarie, la care au participat ca invitaţi Veronica, zisă Vulpiţa, şi Viorel Stegaru din judeţul Vaslui, potrivit unui comunicat al CNA. Consiliul a decis amendarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei pentru abateri de la prevederi privind protecţia minorilor în emisiunea Acces Direct.