Vector Softwarea a incheiat un parteneriat cu IT&S pentru implementarea pachetului Oracle eBusiness Suite – Distribution Pack, ca solutie informatica integrata destinata companiilor de distributie, anunta un comunicat Vector Software.

“Colaborarea cu IT&S reprezinta un succes important pentru Vector Software.”, declara Ovidiu Oancea, director de vanzari si marketing al Vector Software.

Solutia aleasa de IT&S pentru optimizarea activitatii este pachetul Oracle e-Business Suite Special Edition – Distribution Pack, creat special pentru companiile de distributie din zona pietei mici si mijlocii, care ofera o solutie integrata si comprehensibila de management al proceselor. Domeniile acoperite de solutia Oracle implementata de Vector Software sunt Aprovizionare, Desfacere, Financiar si Contabilitate, Inteligenta in afaceri (sistem inteligent de raportare pentru conducere) si Managementul Relatiilor cu Clientii.

Obiectivul principal al colaborarii Vector-IT&S este optimizarea si standardizarea activitatii IT&S pe baza fluxurilor Aprovizionare-Plata, TeleSales-Desfacere-Incasare, si Fluxuri financiare, mapate in aplicatie, precum si asigurarea unei platforme unice pentru gestiunea afacerii si pentru raportare.

IT&S este o companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in importul si distributia unor marci clasa A precum  Canon, Nec, Yamaha, Dell si Fujitsu – Siemens.

Compania Vector Software a fost infiintata in 2001, ca partener specializat in vanzarea, implementarea si adaptarea aplicatiilor Oracle eBusiness Suite. In 2004 a obtinut certificarea Oracle E-Business Suite Certified Partner, urmand ca in 2006 sa obtina certificarea Oracle – Certified Advantage Partner si sa intre in procentul de 15% dintre partenerii Oracle care indeplinesc conditiile acestei titulaturi. Printre clientii Vector Software se afla companii din domeniile financiar-bancar, petrol&gaze, telecomunicatii, utilitati, retail, productie. 

Sursa: Capital 4 Decembrie 2006