Au fost necesari zeci de ani pentru ca afacerile din lumea reală să se dezvolte şi să atingă un nivel ridicat al succesului. A fost nevoie de antreprenori, de oameni dornici să înveţe despre cum funcţionează o afacere profitabilă, să investească în aceasta şi să o administreze în mod eficient, astfel încât să se menţină şi să se dezvolte în timp. Dobândirea unor cunoştinţe din sfera economică, variind de la domeniile financiar şi al vânzărilor, la marketing şi management s-a dovedit extrem de importantă în formarea unor oameni de afaceri eficienţi. Atragerea clienţilor, investitorilor şi partenerilor a reprezentat şi ea un factor extrem de important în dezvoltarea unei afaceri de succes.
Însă, odată cu apariţia internetului şi dezvoltarea mediului virtual, posibilităţile dezvoltării afacerilor existente şi creării unora noi au crescut într-o manieră nemaiîntâlnită anterior. Afacerile online, create iniţial ca o prelungire a celor din lumea reală şi transformate, mai apoi, în entităţi de sine stătătoare, au dus la formarea unor noi categorii de clienţi, de produse şi de metode de vânzare, promovare şi dezvoltare.
Atunci când a apărut această oportunitate, nu existau prea multe mijloace, doar oameni entuziaşti, un plan şi câteva produse… Mai apoi au fost puse la punct seminarii şi cursuri ce le-au fost împărtăşite şi altora, servindu-le la construirea propriile afaceri independente. Într-o etapă ulterioară au fost scrise cărţi care ofereau sfaturi despre dezvoltarea personală pe termen lung.
Pentru a-i ajuta pe cei care doreau să profite de acest domeniu şi să aibă şi mai mult succes, au fost dezvoltate un sistem şi un model care să poată fi urmate. Acestea au pus la dispoziţie instrumente utile şi un mediu în care oamenii pot să se dezvolte şi să îi ajute şi pe alţii să facă acelaşi lucru.
În cartea de faţă veţi învăţa despre o modalitate nouă de a folosi internetul şi de a participa la comerţul online. Este cea mai recentă abordare, menită să vă ajute să vindeţi mai multe produse decât oricând, şi poate constitui un instrument excelent care să contribuie la realizarea visurilor voastre.
JOHN FUHRMAN este un adevărat profesor. Materia pe care o predă este succesul, iar elevii lui sunt oameni în toată firea care nu vor să renunţe la visele lor. Fuhrman este orator, trainer, consultant de afaceri şi autor de succes. Este fondatorul şi preşedintele Frame of Mind, Inc., o organizaţie care se ocupă cu motivarea, susţinerea şi dezvoltarea clienţilor săi. Este, de asemenea, membru al National Speakers Association. John a contribuit la îmbunătăţirea rezultatelor a sute de deţinători de afaceri independente şi profesionişti, prin intermediul cărţilor şi seminarelor sale. El este un orator foarte căutat, iar cărţile sale despre motivare, vânzări şi leadership.