Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 euro/zi, clienţii Vodafone, atât persoane fizice, cât şi clienţi companii, abonaţi şi utilizatori ai serviciilor prepaid, vor putea folosi internetul pe mobil, minutele/SMS-urile nationale incluse în planul tarifar la nivel de abonat, sau pe cartelă. Odată activată, opţiunea este valabilă până la ora 00:00 a României şi este disponibilă în 45 de ţări.

Promoţional, după depăşirea traficului de date, a numărului de SMS-uri/minute naţionale incluse în abonament sau pe cartela se va aplica planul tarifar naţional standard. În plus, primele 30 minute/zi de apeluri primite în roaming nu se vor tarifa, iar după consumarea acestora, utilizatorii vor beneficia de tariful standard.  Oferta “Roaming pe zi” este disponibilă în 45 ţări, distribuite astfel:

•    Zona Principală: Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia, Marea Britanie,
•    Zona Extinsă: Albania, Australia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar şi Turcia.

Toţi cei interesaţi pot activa noua opţiune de roaming, ale carei tarife şi beneficii sunt valabile pe întreaga perioadă promoţională, apelând ghidurile interactive *100#, *222.

De asemenea, produsul poate fi activat şi online, prin MyVodafone, sau în magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi.  Optiunea se poate activa gratuit, iar taxa zilnica se aplică la primul apel iniţiat sau primit, primul SMS trimis, respectiv trafic de date iniţiat.  Primul minut se taxează prin rotunjire la minut, iar restul convorbirii se taxează la secundă. Apelurile şi SMS-urile către numere de interes general la nivel local sau naţional (numere de taxi, ora exactă) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naţionale (jocuri şi concursuri) nu se consumă din minutele naţionale şi/sau SMS-urile incluse în abonament şi/sau extraopţiuni.

În cazul în care clientul a activat opţiunea „Roaming pe Zi” şi nu călătoreste într-una din cele 45 de ţări în care este valabilă această opţiune, clientul va fi taxat în conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.  Utilizatorii serviciilor de business cu abonamente ce includ minute la nivel de grup fac excepţie de la mecanismul de consum a minutelor incluse, pentru promoţia curentă.