Moment important pentru USR PLUS Bucureşti la acest sfârşit de săptămână: membrii formaţiuni politice îşi aleg conducerea organizaţiei din Capitală.

Vlad Voiculescu candidează în acest weekend pentru şefia USR PLUS Bucureşti

Până acum, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru postul de preşedinte al acestei organizaţii copreşedintele USR PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu şi şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, transmite Agerpres.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii, a confirmat pentru Agerpres că îşi va depune candidatura. Termenul de înscriere este miercuri, 23 iunie, la ora 15:00.

Actualul copreşedinte USR PLUS Bucureşti din partea celor de la USR, Claudiu Năsui, nu doreşte să intre în această cursă internă, astfel că Voiculescu se va confrunta cu un alt USR-ist, Octavian Berceanu.

Fostul ministru al Sănătăţii are un contracandidat puternic în persoana lui Octavian Berceanu

Contracandidatul lui Vlad Voiculescu va fi Octavian Berceanu, deja celebrul şef al Gărzii Naţionale de Mediu. El va participa la alegerile interne USRPLUS pentru poziţia de preşedinte al Biroului Municipal şi a făcut anunţul oficial pe pagina sa de Facebook, unde şi-a publicat şi scrisoarea de intenţie.

„Particip la alegerile interne USRPLUS pentru poziţia de preşedinte al Biroului Municipal.

Candidez pentru președinția Biroului Municipal București cu energia și înțelepciunea cu care  transform, din ”Cenuşăreasă” în ”Prințesă”, una dintre cele mai importante instituții ale statului.

Am ajuns să livrez speranță, energie și bucurie în viețile noastre, pentru că există câțiva oameni politici care și-au asumat că pot, că voi reuși și au câștigat. Ofer mai mult decât rezultate cuantificabile, mai mult decat un aer respirabil și o țară mai curată.

Ofer speranță, în locul resemnării. Să ne vedem sănătoși si mai înțelepți, la urne!

Vă mulțumesc pentru susţinere si vot! Politica trebuie să ne dea, deopotrivă, rezultate și speranță!

Cu dragoste de voi, Tavi!”, a scris Octavian Berceanu, marţi, pe pagina sa de socializare.

Berceanu: Cresc echipe care devin etalonul pentru ”Mai puțin nu se poate!”

„Dacă ați auzit de munca mea într-o anumită instituție a statului, înseamnă că ați auzit de munca unei echipe, construită în doar 3 luni. Cresc echipe care devin etalonul pentru ”Mai puțin nu se poate!”.

Am condus astfel de echipe pentru unii dintre cei mai mari investitori ai lumii, acum 12 ani. Am lucrat în echipă cu cele mai bune ong-uri internaționale de mediu. Acum construim, prin muncă ”cot la cot”, cea mai bună opțiune politică pentru București”, se mai arată în scrisoarea sa de intenţie.

Potrivit lui Vlad Voiculescu, alegerile se vor desfăşura pe parcursul a trei zile: sâmbătă, duminică şi luni. Membrii USR PLUS Bucureşti îşi vor putea exprima, în mod fizic, la sediul formaţiunii, opţiunile privind funcţia de preşedinte, componenţa Biroului Municipal, comisia de cenzori şi comisia de arbitraj.

La nivelul sectoarelor, cei din PLUS deţin şefia a patru organizaţii, cele din Sectoarele 2, 3, 5 şi 6, în timp ce USR conduce organizaţiile Sectoarelor 1 şi 4.