“După ce am venit cu update-uri la Android 4.0.4 pentru tabletele Alldro Speed, Alldro Speed i şi Alldro 2 Speed HD, următorul model pentru care facem actualizarea este Alldro Speed S. Pentru a asigura o experienţă cât mai plăcută, le oferim posesorilor de tablete Alldro Speed S posibilitatea de a beneficia de avantajele aduse de versiunea 4.0.4 Ice Cream Sandwich”, a precizat Laurenţiu Titei, PR Specialist Allview.

Actualizarea la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich le oferă utilizatorilor de tablete Alldro Speed S o stabilitate sporită, dar şi o interfaţă mai interactivă şi mai uşor de utilizat. În privinţa performanţelor camerei, noua versiune a sistemului de operare contribuie la îmbunătăţirea acestora şi aduce o aplicaţie mai prietenoasă, cu un timp de răspuns îmbunătăţit. În plus, versiunea 4.0.4 de la Android simplifică semnificativ modalitatea de ataşare a imaginilor sau a altor fişiere la e-mail-uri.
Printre îmbunătăţirile de care pot beneficia posesorii tabletelor Alldro Speed S se numără, de asemenea, rotirea mai rapidă şi mai fluentă a ecranului.