UPC România oferă gratuit Magic Desktop, un sistem de operare conceput pentru copii, care îi ajută pe aceştia să dezvolte mai devreme abilităţi legate de lucrul pe calculator.

 Magic Desktop are ca principal rol dezvoltarea abilităţilor de lucru cu calculatorul ale copiilor, într-un mod educativ, cât mai sigur şi amuzant. Softul educaţional contribuie, de asemenea, la dezvoltarea competenţelor de bază ale copiilor – citit, scris şi socotit prin selecţia de jocuri şi programe educaţionale şi de divertisment pe care o conţine.

Magic Desktop oferă cele mai eficiente aplicaţii pentru folosirea în siguranţă de către copii a internetului şi a emailului.  Astfel,  „My First Browser” este cel mai sigur browser de internet pentru copii care există, în vreme ce „Kids E-mail – Magic Mail”  este cel mai sigur program de email pentru copii din lume.

Magic Desktop a fost considerat pentru al doilea an consecutiv „cel mai bun software”, pentru copiii de până la 12 ani în urma unui studiu realizat de Deloitte & Touche pentru iniţiativa Uniunii Europene.

UPC distribuie gratuit softul Magic Desktop timp de 6 luni pe site-ul www.upc.ro.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.250.000 de clienţi în 200 oraşe.

SURSA: UPC