Celebrul ”Mr Bean” a decis să stea acasă cu fata lui cea mică, Isla, născută în decembrie 2017, și să-i permită prietenei lui, Louise Ford, 35 de ani, să-și ducă la bun sfârșit proiectele actoricești în care este implicată.

”O să am grijă de copil, iar Louise se va putea concentra pe cariera ei”, le-ar fi spus Rowan Atkinson prietenilor săi.

Actorul mai are doi copii, Ben și Lily, din mariajul cu prima sa soție, Sunetra Sastry, de care a divorțat în 2014.

”Rowan are un obicei să surprindă pe toată lumea și prin acest anunț a reușit din nou să facă asta. El va îngriji copilul pentru a-i oferi prietenei lui șansa de a-și continua cariera care se află pe o pantă ascendentă”, au mai spus apropiații.

Rowan Atkinson are o avere estimată la 130 de milioane de dolari şi are doi copii din mariajul de 25 de ani cu Sunetra Sastry (55 de ani), pe Ben, în vârstă de 26 de ani şi pe Lily, de 25 de ani. Rowan Atkinson a divorţat după ce s-a îndrăgostit în urmă cu aproape cinci ani de actriţa Louise Ford, de 35 de ani.

Atkinson a jucat în serialul „Maigret” difuzat şi produs de ITV între 2016 şi 2018. El l-a interpretat pe Inspectorul-şef Jules Maigret. În 2017-2018, a fost ocupat cu filmările la „Johnny English loveşte din nou”. Louise în schimb se află în plin apogeu al carierei, după ce a interpretat-o pe Kate Middleton în serialul „The Windsors”. Conform apropiaţilor Atkinson este un veritabil mentor pentru soţia lui. De aceea el e dispus să facă sacrificii pentru a o vedea pe Louise fericită, scrie Cancan.ro.