Economica.net îţi spune ce vor angajatorii de la candidaţi, cum îi ofertează şi în ce ţări se oferă cele mai mari salarii românilor care optează pentru astfel de muncă în străinătate.
Muncitor în construcţii metalice în Franţa. Salariu brut lunar de 1800 de euro. O firmă de recrutare din România caută şase oameni care să muncească în Franţa pe acest post. Românii care vor să lucreze ca muncitori în construcţii metalice în Franţa sunt ofertaţi în această perioadă cu 1800 de euro brut pe lună, în timp ce cazarea şi transportul sunt asigurate de angajator.
Citeşte şi Orange face angajări la nivel naţional. Află ce caută şi dacă te califici
Candidaţii potriviţi pentru acest post au permis de conducere categoria B, au cunoştinţe elementare sau medii de franceză şi au peste cinci ani experienţă în meseria de lăcătuş-asamblator şi sudor.
Muncitori în agricultură în Italia. Se oferă 800 de euro net pe lună la cules de mandarine. O firmă de recrutare caută 20 de candidaţi români dispuşi să muncească în Calabria (Italia) pentru recoltarea citricelor. Vezi pe ce posturi te poţi angaja în Germania, pe economica.net