Astfel, utilizatorii cartelei Digi își vor putea reîncărca creditul în oricare din cele peste 9.450 magazine partenere PayPoint din toată România.

Extinderea parteneriatului dintre cele două companii confirmă succesul de care acesta s-a bucurat încă de la lansarea din 2013, dovadă a faptului că avantajele sistemului PayPoint – comoditatea, proximitatea și programul de lucru prelungit al magazinelor – sunt apreciate de tot mai mulți dintre clienții RCS & RDS.

Modalitatea de reîncărcare a creditului este extrem de simplă și de comodă: utilizatorul intră în orice magazin cu însemnele galbene PayPoint, solicită reîncărcarea creditului pentru cartela Digi, menționează vânzătorului valoarea pe care o dorește şi numărul de telefon. Plata este efectuată în numerar, iar creditul este încărcat direct, utilizatorul nefiind nevoit să introducă în telefon niciun cod secret tipărit pe chitanță!  Întregul proces este simplu, rapid şi sigur, consumatorul primind la final și o chitanță cu toate detaliile tranzacției.

RCS & RDS a lansat, în luna decembrie, o ofertă dedicată utilizatorilor de cartele preplătite . Aceasta cuprinde șase opţiuni cu preţuri între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), prin intermediul cărora utilizatorii beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale şi trafic de date de până la 4 GB în reţeaua 3G.