Unchiul Alexandrei, victima criminalului de la Caracal, vrea să ceară o contraexpertiză în străinătate pentru a vedea dacă ceea ce s-a descoperit aparține nepoatei sale.

Procurorii DIICOT au anunțat că analiza antropologică a demonstrat că fragmentele de oase și dinți găsite în casa inculpatului Gheorghe Dincă provin de la un singur schelet, iar analizele genetice au indicat că profilul ADN aparține Alexandrei Măceșanu în proporție de peste 99,9%.

Cercetare științifică pe care o dorește Cumpănașu ar putea fi făcută doar după trimiterea în judecată a dosarului și doar dacă magistrații vor accepta propunerea.

”Am făcut toate demersurile, dar nu ne-au sosit hârtiile. Nu am făcut rost de aceste documente de la INML. Eu am vorbit cu cei de la DIICOT și au spus că nu au nicio problemă cu o contraexpertiză. Dacă cineva crede că familia va aștepta 3 ani să stăm după un rezultat, se înșală. Noi nu acuzăm INML, dar nu văd sensul unei amânări. ”, a declarat Alexandru Cumpănașu, luni seara, la Antena 3.