Surse din piață spun că este vorba despre aproape 1.000 de persoane.În această situație, proprietarii companiei vor să găsească rapid o soluție salvatoare, una dintre variante fiind, conform acelorași surse, vânzarea brandului și a segmentului de vacanțe. În schemă ar putea să intre omul de afaceri Dragoș Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, despre care se spune că negociază deja preluarea Perfect Tour.

”Ce încerc să fac, de 28 de ore, cu o singură oră de repaus, este să găsesc o soluție pentru ca oamenii să nu aibă de suferit. În ce măsură se poate face cu implicarea Eurolines? Este și aceasta o variantă de lucru”, a declarat Dragoș Anastasiu pentru Capital.

DNA încearcă, astfel, să recupereze prejudiciile produse de Maricel Păcuraru, unul dintre patronii Realitatea TV și fostul soț al Corinei Păcuraru, care deține Perfect Tour.  Maricel Păcuraru a fost condamnat, în toamna anului trecut, la patru ani de închisoare cu executare, pentru spălare de bani în Dosarul Poșta. Prejudiciul din dosar, în dauna Poștei Române, depășește 14 milioane de lei. Perfect Tour se află în TOP 5 agenții de turism, cu afaceri de 52 de milioane de euro, anul trecut.