Un om important de la FCSB a părăsit echipa. Gigi Becali spunea că acesta nu va pleca niciodată

Bogdan Argeș Vintilă a anunțat pe pagina sa de Facebook că se desparte de clubul FCSB. Fostul antrenor spune că a reziliat contractul pe cale amiabilă și a ținut să le mulțumească celor din club pentru susținere.

„Astazi am reziliat pe cale amiabila contractul cu clubul F.C.S.B. Doresc pe aceasta cale sa le multumesc tuturor celor din club pentru sustinerea si ajutorul dat in aceasta perioada si pentru momentele frumoase petrecute impreuna. Le doresc mult succes in continuare! Doamne ajuta!”, a postat acesta pe pagina sa de Facebook.


Becali spunea că nu va pleca niciodată de la FCSB

Gigi Becali l-a apreciat întotdeauna pe fostul antrenor Bogdan Argeș Vintilă și chiar spunea că acesta va rămâne la FCSB toată viața sa, dacă și el își dorește acest lucru.

Mai mult decât atât, Bogdan Argeș Vintilă a fost o variantă pentru Becali de a prelua banca primei echipe FCSB. Ulterior, Gigi Becali l-a contactat pe Dinu Todoran pentru a prelua formația secundă. După ce Becali a aflat că Dino Todoran se afla la biserică, acesta a decis să îl pună principal la FCSB. În acest context, Bogdan Argeș Vintilă a decis că nu dorește să mai continue la FCSB 2 și a reziliat contractul, informează sport.ro.

Sursă foto: Dreamstime