easyJet are începând de astăzi un nou Regional General Manager pentru Elveţia, Austria şi Europa de Est, inclusiv România şi Ungaria în persoana lui Thomas Haagensen.

Acesta va avea sediul la Geneva şi va lucra direct cu Peter Voets, Regional Marketing Manager pentru Elveţia, Austria, Europa de Est, inclusiv România şi Ungaria.

Thomas Haagensen şi-a început cariera la sediul central al Tetra Pak, ce activeaza în domeniul soluţiilor pentru procesare, ambalare şi distribuţie produse alimentare, dobândind o experienţă vastă în domenii precum: management de produs, coordonarea programului global de evaluare a satisfacţiei, New Business Development, precum şi operaţiuni de marketing şi vânzări pentru Liban şi Siria, având sediul la Beirut între 2004 şi 2008.

Thomas a absolvit HEC (Business School) – Business Administration din Lausanne. S-a născut în Elveţia şi este fluent în engleză, franceză şi germană.

easyJet este liderul companiilor aeriene low-cost din Europa, având în prezent 165 de aeronave care acoperă 400 de rute între 107 aeroporturi din 26 de ţări. easyJet a transportat peste 42 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

Sursa: easyJet