“Nu mă va surprinde dacă, în următoarele zece luni vom crește peste 10.000 de dolari.” Luni, bitcoinul a crescut la 4.823 de dolari, cu 657% mai mult decât anul trecut.

Novogratz lansează un fond de criptografie de 500 de milioane de dolari, care investește în ofertele bitcoin, ethereum și monedele inițiale.

“Da, este o bulă”, a spus Novogratz. “Va fi una dintre cele mai mari manii ale tuturor timpurilor”.

El a spus ca bulele se petrec în jurul unor lucruri care schimbă fundamental modul în care trăim, cum ar fi căile ferate și internetul.

Bitcoin este un advertisment al acestei „revoluții descentralizate” și este cel mai ușor mod pentru investitori de a obține mediatizare, a menționat Nevogratz. El consideră că tehnologia bazată pe bitcoin, care creează un registru descentralizat și permanent al fiecărei tranzacții realizate în rețea, se va dezvolta în viața celor patru copii ai săi.

”Într-o zi, prietenii le vor dărui flori digitale și se vor bucura de cadou”. Mama mea ar spune: „Vreau flori reale”.  Cu cât ne vom muta în lumea digitală, cu magazine digitale, valoarea acestora va începe să aibă din ce în ce mai mult sens.