Medicul a vândut toate bunurile pe care le deținea unei îngrijitoare românce care se ocupa de mama lui.

Un medic în vârstă de 75 de ani din Ancona, i-a vândut la prețuri de nimic bucuri dezeci de mii de euro femeii care o îngrijea pe mama lui. Totul a făcut parte dintr-un plan foarte bine pus la cale de fostul chirurg, care și-a dorit să devină insolvabil pentru a nu plăti pensia alimentară soției și copiilor săi.

Astfel că chirurgul i-a vândut îngrijitoarei românce un super apartament din Ancona pentru suma de 44.000 de euro, mult sub valoarea reală a locuinței. De asemenea, medicul i-a vândut româncei și două mașini de lux: un Porsche Carrera, pe care i l-a dat cu 150 de euro, și un Mercedes pe care i-a cerut 100 de euro.

Sumele respective plătite de româncă au provenit de la un alt medic. Rămas fără bunuri, italianul, care avea restanțe foarte mari la soția sa, nu a mai putut fi obligat să își achite datoriile față de aceasta.

Instanța italiană a fost sesizată în acest caz de soția chirurgului italian, care și-a dat seama că vânzările au fost fictive. Procesul urmează să aibă loc în mai 2019, scrie antena3.ro.