Cine este tânărul care a fost găsit fără viață

Cătălin Caragea, solistul trupei ”7 Klase” din Republica Moldova a fost găsit mort în locuința sa din Chișinău.

Din ipostaza în care a fost găsit și din lipsa urmelor de violență, anchetatorii au declarat că acesta s-a sinucis.

Acesta a fost găsit de către o rudă îngrijorată care a declarat că băiatul nu a mai răspuns la telefon. Potrivit acesteia, părinții tânărului lucrează în străinătate.

În anul 2018, Cătălin Caragea, împreună cu trupa sa, a participat la Românii au talent, acolo unde, a lăsat o impresie bună.

Ce spun prietenii

Bunul său prieten, Iurie Bădică, a lasat un mesaj impresionant pe pagina sa de Facebook după ce a aflat vestea tristă, scrie cancan.ro

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”, a scris Iurie Bădicu.

Serviciul de presă al IGP a confirmat vestea

„Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat. Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării. Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, a confirmat serviciul de presă al IGP.