“Când eram mică mă uitam la Românii au talent şi mă gândeam şi eu cum ar fi să ajung la Românii au Talent. Mă simt aşa în largul meu. Fiecare este cu părerea lui. Presupun că Mihai Petre va fi mai critic cu mine, a spus copila la începutul showului.

Cine a câştigat Golden Buzz-ul

Mihai Petre a plăcut-o din prima pe Sara Maria Ardeleanu, o copilă de 10 ani, născută pe 10 martie. Fetiţa a povestit că dansează de la 4 ani, având deja 6 ani de dans. Aceasta a fost impresionată de o balerină de la Românii au Talent, povestind că acum iubeşte ceea ce face. A ieşit campioană la dans contemporan, reuşind să ia medalia de aur din 55 de concurenţi. Fetiţa povesteşte că se antrenează în fiecare mai multe ore. În timpul prestaţiei a reuşit să ţină toată lumea cu publicul la gură, atât publicul, cât şi juriul.

Mihai Petre a acordat ultimul Golden Buzz lui Sara Maria Ardeleanu

Mihai Petre a acordat astăzi ultimul Golden Buzz de la Românii au talent, din ediția de vineri 20 martie lui Sara Maria Ardeleanu, o dansatoare care a reuşit pur şi simplu să îl impresioneze. Andra a declarat imediat după ce Petre a apăsat butonul auriu că „Rar l-am văzut pe Mihai să plângă”.

Mihai Petre despre concurentul care a lua Golden Buzz „Ești minunea mea, ești un 10 perfect”.

“Este despre uimire, este despre neaşteptat. Emoţia vine mereu la pachet cu adevărul. Este unul dintre cele mai bune momente de dans pe care le+am văzut vreodată la 10 ani. E o stare de graţie,”, a spus Mihai Petre după ce a oferit Golden Buzz-ul.

“Vreau să le mulţumesc părinţilor mei care mă susţin în tot. Le mulţumesc mult”, a spus copila.

Românii au talent, pe final de preselecţii

Pe scena Românii au talent de vineri, 20 martie, au fost puține numere impresionate sau chiar interesante. Concurenții selectați au fost slabi, iar show-ul aproape că a lipsit. Jurații emisiunii, Florin Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, dar și cei doi prezentatori Smiley și Pavel Bartoș pot acorda din sezonul 10 două Golden Buzz-uri. Odată apasat butonul auriu concurentul este trimis direct în semifinale și nu mai trece de etapa de preselecții. Mai sunt doua ediții de preselecții Românii au talent, după care urmează galele tranmise live, două semifinale și o finală. Ulterior aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10.