Golden Buzz istoric la Românii au Talent. Moment nemaivăzut, în aer liber, pus la cale de cascadorul Lae Dreghici

Golden Buzz istoric la Românii au Talent! Pavel Bartoș, cu lacrimi în ochi, Andra, emoționată și ea, iar Mihai Bobonete, lăsat fără cuvinte. Acesta a fost momentul când un concurent a oferit cel mai spectaculos act din istoria emisiunii.

Cascadoria realizată de el împreună cu fiul său a fost unică în televiziunea din România. Din acest motiv, era inevitabil să nu primească Golden Buzz-ul!

Ar putea fi o premieră în istoria Românii au Talent. Mai exact, a fost un moment care s-a desfășurat nu pe scenă, ci în aer liber. Jurații și publicul au trăit emoții uriașe. Unii dintre ei au fost chiar copleșiți de ceea ce se întâmpla în fața lor.

La vârsta de 72 de ani, Lae Dreghici, cascador de meserie și extrem de carismatic, a fost protagonistul unui moment ce va rămâne în istoria televiziunii. Însă nu a executat numărul de unul singur, ci alături de fiul său.

„Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu. Sunt cascador de meserie, în 1979 am făcut primul film și de atunci nu m-am mai oprit și nu mă poate opri nimeni.

Cu o Dacie 1310, am zburat peste patru tiruri în lungime. Pot să vă zic că nu am avut nicio fractură în viața mea.

O să vedeți un tată și un fiu într-o combinată, o cascadă dublă. Vor fi două mașini: una se răstoarnă, cealaltă zboară peste ea”, a spus el la Pro TV.

Moment unic istoria Românii au Talent

Spectacolul a fost de-a dreptul uluitor. Panica a cuprins jurații, mai ales când una dintre mașini a luat foc în momentul în care s-a desprins de pe platformă. A fost nevoie de intervenția rapidă a pompierilor pentru a stinge flăcările.

Totul a fost însă planificat meticulos. Fiecare moment de risc din cascadorie a fost controlat cu precizie, iar securitatea execuției a fost riguros planificată.

Pentru a obține un moment spectaculos demn de Hollywood, cascadorul a pregătit rezervorul de trei litri de benzină special, astfel încât mașina să ia foc în urma impactului.

„Ăsta a fost talentul nostru”, a spus Lae Dreghici la final.

Pavel Bartoș și Andra au rămas cu ochii în lacrimi. La rândul său, Mihai Bobonete a rămas fără cuvinte. Atmosfera a fost extrem de emoționantă și intensă.

„M-au trecut toți fiorii, n-am simțit niciodată frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap! Ați adus cred că cel mai fenomen moment, cel mai…nu știu cum să exprim ce am simțit”, a spus Andra.

În acest context, Golden Buzz-ul părea inevitabil. Iar cel care l-a acordat a fost nimeni altul decât Dragoș Bucur.