Marius Vizante a avut o reacție incendiară pe pagina sa de socializare. Actorul i-a făcut praf pe guvernanți, despre care a spus că „au dublat salarii aiurea, au mărit pensii, scheme, au plătit contracte astronomice unor nimeni lucioși, au purjat festivaluri tembele și-mi imaginez că e la fel și-n alte domenii”.

„Dobitocii care decid astăzi au cheltuit de ieri viitorul!

În teatre e jale: oameni lăsați pe drumuri, contracte neonorate de luni de zile, ba, sunt unii (scenografi, muzicieni, ateliere de productie, etc.) care au mai și cheltuit din banii proprii ca spectacolele să iasă la timp. De ce s-a ajuns aici? Pentru că dobitocii care decid astăzi au cheltuit, de ieri, viitorul! – Au dublat salarii aiurea, au mărit pensii, scheme, au plătit contracte astronomice unor nimeni lucioși, au purjat festivaluri tembele și-mi imaginez că e la fel și-n alte domenii (cei care decid se aseamănă înfricoșător de mult!). Falimentul e dovedit, nu văd vinovații plătind.

Guvernul a tărăgănat bugetul, primăria s-a ocupat de serbări inepte, însă nu pot să nu-i învinovățesc și pe directorii de instituții (au aprobat proiecte când era evident că nu se pot onora!). Au ciugulit fericiți din căușul palmelor pesediste, pe vreme cheltuielilor fără cap, cred că ar fi momentul să se și pălmuiască acum cu ele. Să vă fie rușine miniștrii, primari, consilieri culturali și directori de instituții. Cum veți achita facturile oamenilor neplătiți de luni de zile? Cum veți suporta o națiune tembelizată de nepriceperea și hoția voastră? Inculților!”, a reacționat celebrul actor.