Umilință pentru România: Sepsi nu le-a transmis niciun mesaj românilor

Pe 1 decembrie, echipele din SuperLiga și-au exprimat omagiile cu privire la Ziua Națională a României prin intermediul diverselor mesaje pe platformele de socializare. Cu toate acestea, există o singură echipă care a ales să nu participe la acest gest.

Sepsi OSK se remarcă ca fiind singurul club din SuperLiga care a optat să ignore complet Ziua Națională a României. Echipa cu sediul în Sfântu Gheorghe este sub patronajul lui Laszlo Dioszegi și beneficiază de susținerea semnificativă a guvernului din Ungaria.

Cu excepția echipei Sepsi OSK, toate cluburile din SuperLiga și-au exprimat solidaritatea cu Ziua Națională a României. Acestea au publicat imagini sau videoclipuri pe rețelele de socializare, însoțite de mesaje specifice.

Formația din Sfântu Gheorghe s-a distins ca fiind singura care a ales să nu acorde atenție evenimentului de pe 1 decembrie. Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a echipei Sepsi, au fost publicate două postări în cursul zilei de vineri.

Prima a prezentat antrenamentul noului antrenor, Bernd Storck, în timp ce a doua a fost legată de următorul meci cu Dinamo. În ambele postări, clubul din Sfântu Gheorghe a inclus texte în limba maghiară și în limba română.

Urmează duelul tehnicienilor nou-veniți în SuperLiga

Sepsi s-a despărțit în cursul acestei săptămâni de antrenorul Liviu Ciobotariu și a instalat un nou tehnician. Este vorba despre germanul Bernd Storck, iar primul examen al acestuia este împotriva lui Dinamo și este programat luni.

„Play-off-ul este un obiectiv dificil, dar nu îmi e teamă. Obiectivul meu este întotdeauna să fac echipa mai bună. Am viziunea mea cu privire la cum trebuie să jucăm pe viitor, când avem mingea și când nu o avem.

Cred că avem mulți jucători buni și că-i pot aduce la nivelul necesar. Am o săptămână să pregătesc echipa pentru meciul cu Dinamo. Va fi dificil, dar cu ajutorul suporterilor și a tuturor celor din staff vom pregăti bine echipa”, a spus noul antrenor al lui Sepsi.

Trebuie menționat că și Dinamo și-a schimbat antrenorul și l-a numit pe croatul Zeljko Kopjic. El a fost instalat vineri, iar sîmbătă a avut prima sa apariție în fața presei în calitate de tehnician al „câinilor”. Așadar, luni, de la ora 20.00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe, va fi un duel al noilor tehnicieni din SuperLiga.