Umilință totală pentru Orban! Dezvăluirea incredibilă despre fostul premier. E ultimul care să vorbească

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a avut o reacție cu privire la spusele lui Ludovic Orban. Acesta a declarat că fostul premier este ultimul care ar trebui să vorbească despre excentricități în Parlament.

„Domnul Orban a spus că suntem excentrici și că mâncăm în Parlament. Domnul Orban e ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament. Suntem singurul partid de opoziție. AUR a devenit o țintă. În momentul ăsta se desfășoară o operațiune mare, amplă, de discreditare a AUR”, a declarat liderul AUR.

Amintim că președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a spus despre parlamentarii AUR că sunt excentrici și că mănâncă în sala de plen.

„Sunt excentrici. Mulți dintre ei nu înțeleg unde se găsesc. Că suntem în Parlament, unde ai anumite rigori. Mănâncă în sala de plen. Se filmează, filmează inclusiv ședințele Biroului Permanent. De multe ori spun niște năzbâtii dar care probabil li se par foarte interesante.

E prima lor experiență parlamentară și îi privim cu o oarecare toleranță. Trebuie să înțeleagă totuși că este o instituție fundamentală care trebuie să dea tonul și care să impună prin sobrietate și seriozitate și unde parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu”, spunea Ludovic Orban.

Ce se întâmplă cu cei care nu poartă mască în Parlament

Președintele Camerei Deputaților a declarat miercuri că încă se caută o soluție pentru deputații care nu poartă mască în Parlament. Precizarea vine după ce doi miniştri, Raluca Turcan şi Vlad Voiculescu, au fost surprinşi fără mască de protecţie sanitară în locuri publice. Ludovic Orban a spus despre cei doi că trebuie sancționați în conformitate cu legea.

„Trebuie să fie sancţionaţi în conformitate cu legea, asta am spus despre toţi cei care nu respectă regulile, indiferent despre cine este vorba”, a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

Sursa foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu