Recent, a ieșit la iveală trădarea pe care a comis-o nora prințului Charles față de familia regală britanică. Tatăl Prințului Harry a simțit trădarea supremă când a aflat că Meghan Markle a colaborat, de fapt, cu autorii biografiei sale și a lui Harry. Trebuie menționat că în cartea respectivă au fost dezvăluite multe secrete ale familiei regale, conform newidea.com

Prințul Harry: „Nu te mai întoarce niciodată!”

Totul a ieșit la iveală în cadrul procesului pe care Markle l-a intentat trustului Associated Newspapers, la Londra, după ce a publicat o scrisoare a tatălui ei, Thomas Markle.

După ce a pășit în biserică, în data de 19 mai 2018, la brațul prințului Charles, care îi ținea loc de tată, Ducesa de Sussex s-a bucurat de tratament special din partea socrului ei.

Totuși, actrița din SUA a reușit să îl îndepărteze pe prințul Harry de familia lui doi ani mai târziu. Prințul Charles a acceptat acest lucru și i-a fost alături chiar și când cuplul a decis să plece în America iar Harry a renunțat la statutul de membru senior al familiei regale

După lovitura inițială, prințul Charles a devenit cu adevărat furios când a aflat că biografia lui Meghan și a lui Harry a fost scrisă cu concursul Ducesei de Sussex. Inițial, actrița a negat acest lucru.

Mai mult decât atât, Meghan și Harry au făcut o înțelegere cu Netflix, pentru 200 de milioane de dolari, lucru care l-a înfuriat și mai rău pe Charles. Conform sursei menționate, cei doi ar furniza informații pentru un documentar despre familia regală britanică în care vor fi dezvăluite multe secrete.

Trebuie menționat că expertul regal Phil Dampier a declarat pentru New Idea că „Harry și Meghan și-au vândut acum sufletele către Netflix, aceeași companie care a produs The Crown, serial care îl zugrăvește pe Charles într-o lumină proastă.”

După toate acestea, prințul Charles i-a transmis Ducesei de Sussex un mesaj clar: „Nu te mai întoarce niciodată”, conform sursei menționate.